mevrouw Van Saxen

vorsten.jpg

Ik heb niet de gewoonte om te citeren uit brieven die ik krijg toegestuurd, maar deze is toch wel bijzonder. Om het briefgeheim niet te schenden laat ik de voornaam en de woonplaats van Mevrouw Van Saxen even weg.

Ingesloten zend ik u een kopie van mijn brief aan de courant Het Laatste Nieuws in België. Tot op heden geen reaktie ontvangen. Leest u bijgaande kopie brief goed door en vertel de inhoud aan familie en vrienden.

Ik ben het enig kind van ex Koning Leopold III en Astrid. Ze zijn mijn biologische ouders. Albert, Boudewijn en Charlotte zijn geen kinderen van Leopold III. Ze zijn kinderen van vrienden van Astrid. Het is hun bekend.

Uw Koningspaar is geheel geïnformeerd door mijzelf en door Leopold III vanaf verkeerde (duivels) gene zijde.

Zelf ben ik paranormaal zeer hoog begaafd. Ik zie en Ik spreek met mensen aan de goede zijde en vanaf verkeerde zijde word Ik alleen maar gepest en getreiterd door Leopold, Astrid, stiefmoeder en meerdere duivels-mensen.

(…)

Iets voor Story ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: