casper

dsc_0013

Een poes is maar poes. Dat denk je dan. Neen, je poes dat ben jij. En Capser, die is mij. Zestien jaar was hij in ons leven en hij sloeg ons gade als was het zijn beste soap. Geen enkele aflevering heeft hij gemist. En soms had hij commentaar. Gemonkel. Als de twee baasjes aan tafel zaten, soms met, soms zonder klank. Of als er veel volk over de vloer kwam. Gastacteurs in zijn soap. Een dubbele aflevering.

De laatste dagen had hij wat minder zin in dat feuilleton. Hij viel in slaap voor de buis. Had er zelfs geen zin meer in. Nu is er alleen nog sneeuw ….

9 reacties op “casper”

 1. 16 jaar is een mooie leeftijd voor een poes. Je hebt er lang geniet van kunnen hebben.

 2. heel veel en oprecht medeleven

  ann & dominique

 3. Nooit meer schrikken van een onverwachte streling van een poezenstaart langs je benen!
  We zullen hem zeker missen, maar hij heeft alvast een heel mooi leven bij jullie gehad.

 4. En ik had nog wel een goed gesprek met hem op Filips verjaardagsfeestje :-(. Hij had absoluut geen klagen over jullie als zijn persoonlijke en liefdevolle dieners! Geef elkaar maar een dikke troostende knuffel. x

 5. De garantie op een lang leven : Casper heeft in een zorgzame omgeving met fantastische ‘significant others’ geleefd – doodgraag … het kan niet anders … Sterkte, H&R

 6. Poes. Altijd daar, een vaste rubriek in huis 76. Perfect passend bij de Farrow kleuren, gracieus bewegend tussen het kostbare glaswerk, een naadloze integratie met de nieuwe keuken. Casper eten. Casper spuitje. Casper de hort op bij de buren, een idylle met een schoonheid in slapend Koekelberg. Casper koning bij zijn baasjes. Casper, vleiend, minzaam groetend, ondeelbaar deel van het geheel.
  Op een of andere manier zal hij er altijd zijn. De bomen aan 76 fluisteren zijn naam, Casper, poes.
  Sterkte.

 7. we hebben Helena beloofd om een poes in huis te nemen
  nooit gedacht dat ik ja zou zeggen…
  en die Casper is mee schuldig, had hij maar niet zo’n fijne poes moeten zijn! had hij me maar niet moeten tonen hoeveel warmte een poes in een huis brengen kan!
  neenee, ik ben jullie Casper eeuwig dankbaar
  en ik reken op jullie tips, want ik wil dat onze kat net zo gelukkig wordt
  sterkte!

 8. Casper in zijn vliegmachine, ik zal hem niet vergeten. Hij sprong op mijn schoot toen ik hem de eerste keer zag, het klikte meteen, net als met de baasjes.
  Een poes voelt perfect aan wie van hem houdt en wie niet, veel beter dan mensen. Een prinsenleven zoals Casper er een gehad heeft, is niet aan alle poezen gegund, maar afscheid nemen is nooit makkelijk, ook niet van een poessie.

 9. […] het Eeuwige Poezenveld. Sadly, … maar ergens ben ik blij dat zieke Igor nu kennismaakt met Casper. En met Minoes die ook niet veraf ligt. Zou dat daar nu melk-met-gouden-lepels zijn […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: