mediamarkt

mediamarkt.jpg

Ik herinner het mij nog glashelder. De eerste keer dat ik MediaMarkt bezocht. Het moet zo’n drie jaar geleden zijn en het was de eerste MediaMarkt in België. We waren aan het wandelen in Antwerpen en op de één of andere manier werd ik naar het Century Center vlakbij het Centraal Station gezogen. De roltrappen gidsten me blindelings naar de tweede verdieping, waar je in die immense ruimte belandde. Als je de oppervlakte van een Krefel of een Vandenborre – toen ook al niet van de kleintjes – gewoon was, val je wel even achterover. Dit was een walhalla van de electronica.

Van de look & feel van MediaMarkt ben ik nooit echter onder de indruk geweest. De winkeldesign is niet echt origineel. Goedkoop zwarte letters op een rode achtergrond. En personeel dat bijzonder sjoffel gekleed wordt. Maar soit, dat gaat allemaal op in het niets als je kijkt naar het produktaanbod. Je vindt er gewoon alles en dat alles wordt dan nog eens  in twintigvoud onder verschillende merken. Van designmerken als Sony tot Oostblok klinkende namen als Techlux, Vicks en Corona. De neustrimmer al gekocht ?

Handig vind ik ook de mogelijkheid om CD’s te beluisteren. Scannen en je krijgt via de server meteen de hele CD te horen. Mediamarkt is geen lovemark voor me maar een pretpark waar ik me als kind helemaal in wil gooien. En ik ben niet alleen. Zo is er mijn goeie vriend Jan. Hij woont op amper 800 meter van zo’n megastore en maakt gegegarandeerd elke zaterdag een uitstapje naar deze megastore. En gegarandeerd komt hij met een rood plastiek zakje buiten. We are two of a kind.

Eén reactie op “mediamarkt”

 1. Hello.
  Help me please if you can. Do you know the phone number of Mediamarkt office in Russia.
  Thank you.

  Best regards,
  Irene Malysh
  Samara, Russia
  +7 846 262 08 66
  +7 846 262 16 62 fax

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: