early food adopter

kruidenmix1.JPG

Voor velen is naar de supermarkt gaan een hel, maar voor mij is het pure fun. Delhaize is mijn favoriete stek. De keten heeft zich enig tijd geleden opnieuw uitgevonden en oogt nu bijzonder hip. Dat de zaak iets duurder is dan zijn grootste concurrenten neem ik er graag bij.

Keer op keer schuim ik de rekken af op zoek naar nieuwe producten. Wie dacht dat alles al bestond, heeft het fout. Soms verandert alleen de verpakking en niet de inhoud, maar soms is het product zelf helemaal nieuw. Bij elk bezoek ontdek ik zo wel iets. Vorig week was ik helemaal in de ban van de nieuwe wijnpakketen. Per set krijg je vier flesjes wijn (of porto of champagne) van 25cl. Die kun je dan naast mekaar proeven en vergelijken. Daarnaast biedt het pakket ook en bon om gratis een extra fles te halen.

Gisteren ontdekte ik de kruidenmix. Een handige tube met een kruidenpasta. Morgen gaat de knoflook-versie de pan in. “Lekker als basis in marinades of tzaziki-saus”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: