ik geef teveel geld uit

euro.jpg

Gelukkig moet ik in de week hard werken. Dan zijn de winkels gesloten wanneer ik naar kantoor ga of terug naar huis rij. Maar in het weekend haal ik de schade in. Ik geef op zaterdag gemakkelijk honderden, bijwijlen duizenden euro’s uit. 312 euro voor een designlamp, 512 euro voor een nieuw pak, 86 euro voor een goeie fles single malt, …. Er zijn geen grenzen.

Maar gisteren werden alle records gebroken. 65.000 euro heb ik uitgegeven op Batibouw. 21.000 euro voor een nieuwe keuken, 9.000 euro voor de verbouwingen, 8.000 euro voor een open haard, 17.000 euro voor nieuwe ramen en dan nog wat prullaria.

Ach … een mens mag toch dromen wat hij zou doen met véél geld.

3 reacties op “ik geef teveel geld uit”

  1. Je kan nooit téveel geld uitgeven. Triest zijn immers zij die gierig en rijk sterven.

  2. Oh God… en ik maar sparen voor een nieuwe tandenborstel… Life is not fair 😉

  3. Al dat uitgeven goed en wel. Maar wie draagt al die aankopen naar huis?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: