ceder.jpg

Vier jaar geleden trokken mijn partner en ik in onze huidige woning. We hadden drie jaar in een gezellig appartement van 100 m2 gewoond in het centrum van de stad, maar wilden meer ruimte. En zie, plots hadden we teveel ruimte in dat herenhuis. Net iets teveel. Daarom dachten we te verhuren aan studenten, maar uiteindelijk kozen we voor een bed and breakfast. Een goeie beslissing was het. Die B&B 76 draait goed en we leren tal van mensen kennen.

Ik herinner me nog goed de eerste gasten. Ik lag de hele nacht wakker, tot ze thuis kwamen. Nu hoor ik ze niet meer. Behalve die drie joden. Die schuurden als gekken door het huis. Alles hadden ze op amper 4' geprospecteerd.

Maar vandaag zijn we zelf te gast bij G&G. Twee goeie vrienden die nu zelf een B&B Ceder hebben. 'k Heb zelf nogal drukke weken achter de rug maar het diner & de overnachting doen me helemaal herbronnen.

Wees welkom !