wouter deruytter

 images.jpg

Binnenkort een weekje NY. Dus las ik met meer dan gewone aandacht het artikel in De Standaard magazine. Momenteel loopt in het Caermersklooster in Gent een tentoonstelling van Wouter Deruytter over billboards in New York. Ik heb Wouter meer dan tien jaar geleden nog geïnterviewd, maar sindsdien waren we het spoor bijster. Hoedanook, in NY ga ik Wouter opzoeken in z'n studio. En dat brengt me bij fotografie. Thuis hebben we een beetje klassieke kunst. Etsen van Brussel zijn mijn ding.

Een jaar geleden zijn we begonnen aan het opfrissen van de gang in dat huis. Papier aftrekken, muren rechtzetten (x3), schilderen, trap schilderen. Soit, over het resultaat ben ik tevreden. Al hangt er niks op die vele vierkante meter.  Afspraak is dat er foto's van jonge beloftvolle fotografen komen. Eerste vernissage eind juni. Geinteresseerde fotografen en bezoekers sturen een mailtje ( 76@skynet.be ) . Mijn ambitie is niks minder dan Leo Castelli worden.

Eén reactie op “wouter deruytter”

  1. ik zal binnenkort eens met mijn portfolio langslopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: