gesloten op zondag

 zondag.jpg

Tijdens de week heb ik zelden tijd om te winkelen. Af en toe een Delhaize als ik me haast om voor 20.00 uur binnen te raken. De meeste boodschappen doe ik op zaterdag. Ik winkel graag, tenzij op zaterdag. Al eens de Fnac binnen gestapt op zaterdag samen met 1500 ander kooplustigen ?

Zondag vandaag. De hele dag ditjes en datjes en nog wat ditten en datten gekocht. Zalig is dat. Omstreeks tien uur de stad in. Ontbijt. Wat sightseeing en heel veel shopping. Alleen jammer dat ik daarvoor in het buitenland moet vertoeven. Waarom kan dat nu niet in Brussel ?

Wat hebben vakbonden tegen koopzondagen ? Ik geef gegarandeerd – en met veel plezier – meer geld uit als ik ook op zondag de winkel binnen mag. Momenteel baat de dollar-economie daar wel bij; niet de euro.

2 reacties op “gesloten op zondag”

  1. Zondag is Josdag. Misschien dwingt een kooploze zondag werkers als jij wel tot een dagje niet-monetair maatschappelijk plezier. 🙂

  2. Barnes & Noble Bookstor. Open every day from 9 AM till midnight. Daar kan de Fnack méér dan één puntje aan zuigen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: