flip flop

flipflop.jpg

Ik heb me zonet in de bijzonder leuke winkel Abercrombie & Fitch – dit wordt één van mijn lovemarks – een paar bruine flip flops gekocht. Als kind sprak ik in Gistel nog over 'sletskens'. Tegenwoordig gebruiken we ook hier de Engelse naam flip flop. Maar wat is eigenlijk de officiële Nederlandse naam ?

5 reacties op “flip flop”

  1. In Holland liep het er vol van. Mannen met Flips flops. Ik weet nog niet goed wat ik er van moet denken. Ik ben meet het espadrille type. 🙂

  2. @Pietel
    Man, man, man. Espadrilles ? Heel NYC flip flopt.

  3. Zijn we dit al vergeten?

    Teenslippers maken impotent!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: