mijn eigen lettertype

fontifier.gif 

Sinds ik zo'n twintig jaar geleden op de computer begon te tokkelen kan ik nauwelijks nog schrijven. Gemeend, meer dan één paragraaf schrijven, het doet pijn. Je verleert het gewoon. Net zoals we niet meer kunnen rekenen sinds de rekenmachine werd uitgevonden. Of net zoals ik geen wegenkaart meer kan lezen sinds Martine, de madame van mijn gps, me de weg wijst.

Maar nu is er Fontifier. Je schrijft in met pen en papier je letters, scant het geheel, betaalt 9.99 dollar en je hebt je eigen handschrift. Leuk ! Al ben ik niet zo fier over de handschrift. Ik werk aan een nieuwe versie.

Eén reactie op “mijn eigen lettertype”

  1. Lijkt me leuk om te doen: je eigen handschrift op de computer, eigenlijk is dat iets dat ik al een tijdje zou willen doen. Ik ga die Fontifier site bij mijn favorieten zetten en het allemaal eens goed bekijken.
    Ik ben zeer geïnteresseerd in typografie en ga dat volgend jaar ook kiezen als keuzevak op de hogeschool, misschien komt dit ook nog van pas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: