gay pride 2006

regenboog.jpg

Toen ik gisterenmorgen in het centrum van Brussel liep realiseerde ik me dat het Gay Pride was. Ik was er niet bij wegens familiebezoek in Maldegem en Gistel. Het is overigens geen vaste afspraak voor me. Wat me echter opviel is hoe Gay Pride intussen helemaal ingeburgerd is. Vroeger was het nog een manifestatie, vandaag lijkt het wel een Zinnekes-parade, waar de radio overigens behoorlijk wat reclame voor maakte. Wedden dat het volgend jaar is opgenomen bij de toeristische attracties en moet concurreren met de bloemenstoet van Blankenberge ?

Eén reactie op “gay pride 2006”

  1. Ik heb de nasleep er van meegemaakt, meer bepaald een vrouwengevecht waar zowel de vechtende als de tegenhoudende partijne uit vrouwen bestond.

    Een voor mij nieuw verschijnsel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: