Ik zat vandaag de hele dag op het VRT-congres Media Morgen. Best interessant. Het verslag hoef ik je niet te brengen. Daarover lees je meer op de bewuste website.

Eigenlijk was de dag heel ontspannen. Niks om het hoofd en vooral ruimte om na te denken. Maar mijn hoofd blijft zelden leeg. Men zegt me wel eens dat ik veel te vlug ben. Snel denk en handel en dat ook van anderen verwacht. Maar zo zit ik nu eenmaal in mekaar. Om maar te zeggen dat er uit zo'n dag weer een lijstje uit voorkomt.

Lees mee. Verder geen commentaar.

– Ipod video

– check site Google, Google Talk

– cv

www.theoriginals.com, jo.caudron@theoriginals.com

– lamabox

– Skype

– Nokia N70

www.youtube.com

– boek over Google

– MSN Messenger, officieel adres

– boek Noel Slangen

– verslag Barcamp, Brussel

– opleiding powerpoint + box

www.myplaza.com

– track Patti Maes

www.vpro.nl + jazz

– sprekers conferenties

– Lie Edelkoort

– mail Herman Konings

www.christiannissen.com

– European Audiovisual Obeservatory

– internet radio, jazz