blijft u anoniem ?

 masker.jpg

Ja, ik spreek u aan met u en niet me je. Want u bent onbekend.

Weetje, veel werd al gezegd en veel werd ooit al neergepend. An Nelisen schrijft wat in mijn hoofd zit en ik ben het helemaal met haar eens.

En verder, nog een prettig weekend.

3 reacties op “blijft u anoniem ?”

  1. Ik lees u alvast! Maar wees gerust. 95% van de bezoekers laat geen reactie na. En dat is geen waardeoordeel. 🙂

  2. […] Wat kan je doen om meer reacties te krijgen? An en JP maakten ieder een bedenking over onzichtbare en anonieme lezers. Ik ga verder over reacties van bezoekers in het algemeen en hoe er meer te krijgen. […]

  3. Ik ben hier ‘en stoemelings’ terecht gekomen. Ik heb links en rechts wat rondgesnuffeld, een paar dingen gelezen waarvan ik dacht “hé…”. Voor mij alvast voldoende om de url in het mapje ‘Te volgen blogs’ te zetten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: