‘k ben zesde

 tn_beker_gif.jpg

Ik kon er de afgelopen twee weken niet naast kijken. Het zijn examens. Er werd duchtig overlegd tussen de papa's en de mama's wie als eerste thuis zou zijn. Oh wee, wie niet op tijd vertrok. Bij ons op kantoor was men creatief. Even heen en terug rijden, een half dagje vakantie nemen, de kinderen mee op kantoor, …. Maar vooral heel veel sms-verkeer en onder de mama's – met een stukje chocolade bij de koffie – tips voor gezonde voeding. Deze week moet iedereen nog voor opvang zorgen. Want hoewel de boeken pas officieel eind deze maand dicht mogen, hangen veel scholen de stofjas nu al aan de haak.

En dan zijn er ook de vrienden die het in hun hoofd halen om nog een MBA te beginnen en in allerijl een thesis moeten schrijven. Of ik vlug nog even een enquête wil invullen over congresbezoek ?

Maar nu blijkt dat ook ik een rapport krijg. Gerre's Hideout wees me erop. Zijn schrijfsel is de vierde snelst groeiende blog; die van mij de zesde. Er rijzen meer vragen dan antwoorden (toch niet de snelst groeiende wereldwijd ? in vlaanderen ? of enkel in Brussel ?). Maar mijn ego is gestreeld. Hoeveel geld zou ik mogen vragen voor een advertentie op m'n blog …. ?

8 reacties op “‘k ben zesde”

 1. Ik vrees dat een rangschikking op WordPress.com onder Nederlandstalige blogs vooralsnog niet wil zeggen, ik heb ook al eens in die lijst gestaan 🙂

 2. @Pieterr, people need a dream.

 3. Geproficiateerd met je top10 plaats!

  Maar voor je helemaal gaat zweven.. dat lijstje verandert nogal regelmatig.

 4. De lijst geldt alleen voor de blogs die ingesteld staan op Nederlandstalig.
  En ik geloof niet dat adverteren toegestaan is op WordPress.com.

 5. Ik kan je altijd wel wat knepen leren om op nummer één te geraken als je wil. Quick and dirty!

 6. Het is inderdaad een lijst die regelmatig wordt aangepast 🙂 En adverteren: wie kan je tegenhouden van je banner te personaliseren? Je kan wellicht beginnen spelen met de pagina waar deze naar linkt … En anders maak je gewoon een php script, zorgt ervoor dat het een banner + link genereert (op externe server), en je voegt die gewoon toe in elke post. Ik denk niet dat ze je daarvan kunnen tegenhouden …

  BTW: thanks voor het vermelden van m’n weblog 😉

 7. Proficiat, JP !

  Ik lees je blog ook graag en klik regelmatig door naar de vermelde links. Altijd interessant.

  Heb zo onder andere http://www.drieduizend.be ontdekt. Schitterend initiatief !

  Het succes van een blog is niet altijd af te leiden van het aantal reacties. Ik denk dat veel mensen gewoon graag volgen waar een ander zoal mee bezig is, ze klikken door en ontdekken zo nieuwe dingen, een andere wereld…

  Een beetje ‘Het leven zoals het is’ bij iemand anders. Door de open gordijnen naar binnen kijken, dat deed jij toch ook graag ?

 8. Als je er geld mee wil verdienen kan je Google Adsense toevoegen. Hoe populairder je blog hoe meer inkomsten. Vraag eens aan Koen Fillet hoe veel hij zo voor zijn blog “Van 0 tot 42 kilometer” krijgt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: