tn_beker_gif.jpg

Ik kon er de afgelopen twee weken niet naast kijken. Het zijn examens. Er werd duchtig overlegd tussen de papa's en de mama's wie als eerste thuis zou zijn. Oh wee, wie niet op tijd vertrok. Bij ons op kantoor was men creatief. Even heen en terug rijden, een half dagje vakantie nemen, de kinderen mee op kantoor, …. Maar vooral heel veel sms-verkeer en onder de mama's – met een stukje chocolade bij de koffie – tips voor gezonde voeding. Deze week moet iedereen nog voor opvang zorgen. Want hoewel de boeken pas officieel eind deze maand dicht mogen, hangen veel scholen de stofjas nu al aan de haak.

En dan zijn er ook de vrienden die het in hun hoofd halen om nog een MBA te beginnen en in allerijl een thesis moeten schrijven. Of ik vlug nog even een enquête wil invullen over congresbezoek ?

Maar nu blijkt dat ook ik een rapport krijg. Gerre's Hideout wees me erop. Zijn schrijfsel is de vierde snelst groeiende blog; die van mij de zesde. Er rijzen meer vragen dan antwoorden (toch niet de snelst groeiende wereldwijd ? in vlaanderen ? of enkel in Brussel ?). Maar mijn ego is gestreeld. Hoeveel geld zou ik mogen vragen voor een advertentie op m'n blog …. ?