de vlieg doodplassen

pisbak.jpg

Vanmiddag een lunch gehad met een producent. Eén van de thema’s die aan bod kwam was het verschil tussen mannen en vrouwen. U kent dat verhaal van Venus en Mars al lang, maar dit was een heel concrete discussie over hoe anders mannen het huishouden aanpakken dan vrouwen.

De lunch werd onderbroken voor een plaspauze. Diep in gedachten verzonken trof ik de pisbak. Vrouwen zullen dit wellicht niet begrijpen, maar in het toilet kreeg ik af te rekenen met “de vlieg”. Zo’n vlieg in de bak die je verplicht je focus scherp te houden. Ik weet al langer dan vandaag dat de vlieg is ingebakken in de keramiek, maar keer op keer laat ik me toch verleiden om die vlieg dood te mikken.

Ik weet het, Venus hoort in dit gebied niet in de buurt van Mars te komen, maar ik nodig vrouwen uit om in een onbewaakt moment toch eens Mars te bezoeken. Dan zul je snappen waarover ik het hier heb.

Eén reactie op “de vlieg doodplassen”

  1. Vergis je niet, m’n beste… Veel vrouwen kennen die vlieg al lang !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: