hotel puerta america, madrid

 logo.jpg

Net een paar dagen Madrid achter de rug. Deze keer geen discussie of het nu een historisch dan wel een boutique hotel zou worden. Hotel Puerta America drong zich meteen op, als is het niet meteen in het centrum gelegen.

Een uniek concept. Dertien verdiepingen. Twaalf hotelverdiepingen en een dakterras met schitterend zicht over Madrid. Elke verdieping is totaal anders ingericht door een bekende architect. Jean Nouvel, Norman Foster, Ron Arad en Marc Newson om er maar een paar te noemen.

Je kan op voorhand je verdieping boeken. Vermits wij echter last minute én goedkoop hadden geboekt (en bij gebrek aan tijd) hadden we op voorhand onze wensen niet kenbaar gemaakt. Toen we omstreeks 22.30 uur aankwamen werd ons evenwel een catalogus voorgelegd en werden we verplicht om te kiezen. Niet evident. Uiteindelijk zijn we op de vijfde verdieping beland, ontworpen door de modeheren Victorio & Lucchino. Was heel erg Dolce & Gabana, maar leuk.

Overigens, ook een zeer lekker restaurant.

PS. Sinds ik het logo zag, kon ik niet anders dan terugdenken aan deze animatiereeks.

Links :

hotel Puerta America

goedkoop boeken rechtstreeks via het hotel (“cheapest internet rate”) maar toch checken via Hotelbookings (“even cheaper”)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: