six feet under, series 5, episode 12, final

wint_deadfeet1.jpg

De laatste aflevering van Six Feet Under reeks vijf gezien. Voor goed, in memoriam. ‘En wat ga je nu kijken’, zegt mijn partner alsof ik er net iets te verweesd bij loop.

Midden reeks vijf neemt de serie plots een wending. Nate wordt 40 jaar en op z’n feestje duikt een kraai op. Een omen. NEEN, VOOR DE FANS DIE DE REEKS NOG NIET ZAGEN : ik zwijg, al was ik van m’n melk van de laatste tien minuten. Alan ‘American Beauty’ Ball, ten top. Ik verklap niks, behalve dit. Claire wordt 98 jaar oud. Ze sterft in 2085.

Bij god, dacht ik na afloop. 98 jaar. Stel dat het mij overkomt, dan heb ik nog 57 jaar te gaan. Jean Philip De Tender 1965 – 2063. Man, man, man … wat staat me dan nog te wachten ? Gekke gedacht, niet ? Stel dat jij 98 jaar wordt, wat staat er jou dan nog te wachten.

4 reacties op “six feet under, series 5, episode 12, final”

 1. If you’re a manager at één, you might wanna check out the new beck website. Go to http://www.beck.com, click on ‘video’, and watch the small, round testscreen on the right…
  On an international rockstar website!!!

 2. Wat komt er na sixfeetunder?
  Iemand nog een advies voor een andere serie, van dit level?
  Die ook op devd te koop is?
  Graag reaktie?
  Groet, Bert

 3. @Bert : Ik moet nog beginnen aan Carnivale.

 4. Ben dito redelijk van het padje af van de laatste aflevering. Ik kan mij zo snel geen televisie serie voor ogen halen die zo’n indruk op mij heeft gemaakt. Off-topic, ik ben op je site terecht gekomen ivm Barcelona-chair. Wat dat aangaat, wat is echt en wat is een kopie? Mies is niet meer en heeft dus wat dat aangaat geen vinger meer in de pap bij de firma Knoll. Niet langer over twijfelen, als je nog 58 jaar te gaan hebt kun je altijd nog voor de duurdere versie kiezen, dus voorlopig maar op de stoel van 600 Euri gaan zitten en bij gebrek aan goede tv 6 feet under maar eens opnieuw bekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: