een getailleerd mannenhemd

 hemd.jpg

Laatst stond ik in de Nationale Straat in Antwerpen in de nieuwe G Star-winkel. Een mooie shop overigens. Tussen al de rest viel me een mooi blauw-hemdje-met-verticale-streep op. Zo’n verticale streep maakt slanker. In amper acht minuten was de verkoop geklaard. De eigenlijke afhandeling aan de kassa daarentegen duurde een stuk langer. Een supervriendelijke en aangename kerel, daar niet van. Zo’n gast die je als brandmanager meteen in je winkel plaatst.

Datzelfde blauwe hemdje bracht hem in een lyrische bui. Dat hij zo blij was dat de industrie eindelijk het getailleerde mannenhemd had ontdekt. Vijf minuten boomde hij erover door. Maar hij had gelijk. Nog maar net heb ik thuis de helft van mijn klerenkast buitengezwierd. Veel van die hemden – zelfs van Polo Ralph Lauren – verwerkten 4m2 stof in een doorsnee mannenhemd. Hoe heb ik dat ooit kunnen kopen, denk je dan nu.  Collectief gestoord ? Want we hebben massaal die hemden gekocht. Ben ik blij dat ik daar in Antwerpen met die verkoper kon instemmen.

Es kijken wie morgen wat aan heeft. Mannen, een getailleerd hemd moet het zijn. En die buik, daar merk je niks van in een donker hemd. Met streepjes al helemaal niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: