42-15913450.jpg

Pieter verlaat het huis voor een nieuwe thuis. Dat vind ik erg jammer, omdat Pieter als geen ander technologie weet te vertalen naar content. En vooral dat laatste interesseert me. Hij is diegene die me aan het bloggen heeft gezet. Ik heb ingezien dat content véél meer is dan wat generalistische tv biedt aan honderd duizenden kijkers. Het web biedt een schat aan content en borrelt van de creativiteit. En straks ontploft dat hele ding in het gezicht van radio & tv. Ik kan me dus maar beter wapenen.

Pieter reageert op wat ik hier schrijf, of geeft me tips hoe ik dit bloggen kan aanpakken. Hij merkte terecht op dat deze blog een dubbel publiek aanspreekt. Enerzijds diegenen die met media & marketing bezig zijn en mij van toeten nog blazen kennen; anderzijds diegenen die me kennen en een beetje voyeuristisch toekijken naar hoe ik mijn dagen slijt. Vooral die laatsten zijn diegenen die geen comments posten maar het wel met anderen bespreken. Ik word zelden door hen aangesproken, al laten ze soms met een nerveus tikje weten dat ze meelezen.

Wel, beste lezer, ik richt me rechtstreeks tot u. Wat u hier leest, is wie ik ben, maar tweedimensioneel. Om me driedimensioneel te krijgen moeten we in dialoog gaan. En op termijn moet je deze blog dan misschien niet meer lezen.

Thx, Pieter en succes met de nieuwe job !