naked.jpg

Een tijdje geleden kreeg ik via Microsoft (en Pietel die me op de gastenlijst praatte) een uitnodiging voor een blogdiner. Minder dan een jaar geleden ben ik hier ondergedoken om als een mijnheer-van-de-grote-massamedia eens te bekijken wat die jongens-en-meisjes-van-dat-web aan het doen waren. Ik heb intussen veel geleerd en het bevalt me hier.

Gisteren zat ik dus plots aan tafel met een paar notoire bloggers als Matuvu, Peter Forret, Coolazur, Cross the breeze, Luc Van Braekel, … naast  een aantal interessante lui van Microsoft, een aantal jonge CEO’s van internetbedrijfjes en de auteurs van het boek Naked Conversations, Shel Israel & Robert Scoble .

Een gezellige en vooral leerzame babbel was het. En wat ik een jaar geleden al vermoedde, wordt steeds meer waarheid : the content is taking over and people are is using whatever platform that suits best.