blogdiner

naked.jpg

Een tijdje geleden kreeg ik via Microsoft (en Pietel die me op de gastenlijst praatte) een uitnodiging voor een blogdiner. Minder dan een jaar geleden ben ik hier ondergedoken om als een mijnheer-van-de-grote-massamedia eens te bekijken wat die jongens-en-meisjes-van-dat-web aan het doen waren. Ik heb intussen veel geleerd en het bevalt me hier.

Gisteren zat ik dus plots aan tafel met een paar notoire bloggers als Matuvu, Peter Forret, Coolazur, Cross the breeze, Luc Van Braekel, … naast  een aantal interessante lui van Microsoft, een aantal jonge CEO’s van internetbedrijfjes en de auteurs van het boek Naked Conversations, Shel Israel & Robert Scoble .

Een gezellige en vooral leerzame babbel was het. En wat ik een jaar geleden al vermoedde, wordt steeds meer waarheid : the content is taking over and people are is using whatever platform that suits best.

3 reacties op “blogdiner”

  1. Hey Jean Philip, het was eigenlijk Rick Segal die bij Shel Israel bij was en niet Scoble ;-). Rick is een Canadese VC (http://ricksegal.typepad.com/pmv/)

    Thanks for coming en misschien tot woensdag op Customer First.

  2. Blij dat jij alvast op de boot zit. Misschien zou iemand als jij dichter bij het roer moeten staan.

    Want ja… een kapitein verlaat zijn schip nooit… tenzij hij over de reling wordt gegooid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: