site1.gif

Herinnert u zich de film The Truman Show nog ? Een verkoper (Jim Carrey) ontdekt op een bepaald ogenblik dat zijn hele leven een tv-show is. Zonder dat hij het weet wordt hij al zijn hele leven gevolgd en op televisie uitgezonden. Het leven zoals het is … avant la lettre. Hetzelfde overkomt me nu ik door Clickx genomineerd ben – één van de 100 – als Blogger van het Jaar. Zit ik hier lekker te bloggen en blijkt het nu pure ernst te worden.

En nu weet ik geen raad met mezelf : maak ik kans ? of volg ik de bloggers van het eerste uur ‘gehoord, gezien en slecht bevonden’ ?

Ik ben niet zo’n spelletjes-mens, al heb ik als zestienjarige wel twee fietsen gewonnen met de Valois-zegeltjes. Eentje door de juiste antwoorden in te vullen en eentje voor een vriendinnetje … die ongevraagd mijn antwoorden kopiëerde.

Laten we volgende afspraken maken : u stemt me binnen de top vijf en deze blog blijft reclamevrij. Resultaat op 8 december.