blog van het jaar ?

site1.gif

Herinnert u zich de film The Truman Show nog ? Een verkoper (Jim Carrey) ontdekt op een bepaald ogenblik dat zijn hele leven een tv-show is. Zonder dat hij het weet wordt hij al zijn hele leven gevolgd en op televisie uitgezonden. Het leven zoals het is … avant la lettre. Hetzelfde overkomt me nu ik door Clickx genomineerd ben – één van de 100 – als Blogger van het Jaar. Zit ik hier lekker te bloggen en blijkt het nu pure ernst te worden.

En nu weet ik geen raad met mezelf : maak ik kans ? of volg ik de bloggers van het eerste uur ‘gehoord, gezien en slecht bevonden’ ?

Ik ben niet zo’n spelletjes-mens, al heb ik als zestienjarige wel twee fietsen gewonnen met de Valois-zegeltjes. Eentje door de juiste antwoorden in te vullen en eentje voor een vriendinnetje … die ongevraagd mijn antwoorden kopiëerde.

Laten we volgende afspraken maken : u stemt me binnen de top vijf en deze blog blijft reclamevrij. Resultaat op 8 december. 

4 reacties op “blog van het jaar ?”

 1. Voila, mijn stem heb je alvast, heb ze zonet uitgebracht ! Proficiat met je nominatie !

  Maar niet boos zijn:
  ik heb ook op Pietel.be gestemd…

  Vooral als erkenning voor zijn http://www.drieduizend.be, een site die ik jammer genoeg niet terugvond tussen de genomineerden !
  Er staan altijd leuke, soms ludieke en zeer vaak artistieke foto’s op. Soms zie ik Leuven vanuit een heel andere hoek, en soms vanuit een wel zeer bekende hoek (bvb: http://www.drieduizend.be/index.php?date=2006-11-09) !

 2. Oei, ik had beter niet op Pietel gestemd…
  Die wil met die verkiezing niks te maken hebben, las ik net…

  Ik begrijp zijn argumenten wel, maar anderzijds is het wel eens leuk om zo’n lijst te overlopen en nieuwe sites te leren kennen.
  En Clickx ? Ja, die doen commerce, hè…

  Op een andere genomineerde blog las ik:
  “Bezoekers en stemmen interesseren me niet”.
  Raar vind ik dat: een blogger die geen interesse heeft voor zijn lezers. Waarom schrijft hij dan geen geheim dagboek ?

 3. De voorbije dagen nogal wat weblogs gevonden waarin veel commentaar gegeven wordt op de Clickx-wedstrijd. De éne is content dat hij er bij is, de andere is content dat hij er niet bij is, de éne is niet content dat hij er niet bij is, enz enz.
  Bloggers ter lande, ’t is maar een ‘spel’ … en vergeet vooral niet te genieten van het bloggen.
  Groeten van een genominieerde!

 4. Mijn stem heb je ook binnen! En als je blogt ben je populair en als je populair bent dan moet je kunnen verdragen dat er op je gestemd wordt, toch? Aan alle bloggers: veel succes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: