vervangwagen

 autowrak.jpg

Ik rij al de hele week met een vervangwagen. Een paar weken geleden heeft een beschonken patholoog uit Eupen zich in mijn rechterflank geboord. Twee deuren naar de vaantjes. Voor alle duidelijkheid : mijn wagen stond geparkeerd in een ondergrondse parking. Mijn sleutel stak in mijn broekzak. De man kon achteraf geen klare wijn schenken. Er kwam geen enkel woord uit. Op een bepaald ogenblik lag hij gewoon naast mijn wagen.

Ik ben helemaal in m’n recht, maar je bent ontriefd. Twee uren bij de politie, een hele papierwinkel, afspraak met de garage en vooral deze week  geen gps, tenzij ik het hele dashboard uit de wagen monteer. Maar dat kan niet de bedoeling zijn. Dus voorziet Carla me al de hele week van plannetjes om van de Kantienberg in Gent naar het Italiaanse restaurant in Leuven te  rijden en vandaar naar Brouwerij Lamot in Mechelen. Gek hoe snel een mens zijn competenties verliest. Rekenen kunnen we al niet meer sinds de rekenmachine betaalbaar werd en een kaart lezen lukt nog maar net.

Dus rij ik al de hele week met een Opel Meriva. Ik had er nooit eerder van gehoord en zal het vanaf volgende week weer uit mijn geheugen wissen. Maar de service van leverancier Keddy is correct. Het is intussen de derde keer dat ze me van een wagen voorzien en gek genoeg staat er nooit meer dan 100 km op de teller wanneer ik het toestel geleverd krijg. Hoe kan dat nu ? Zou het puur toeval zijn of gooit Keddy die wagens al weer buiten na een paar duizend kilometer ? Ik vraag het maandag aan mijn garagist wanneer ik de wagen weer inlever. I’ll keep you posted.

2 reacties op “vervangwagen”

  1. Bij welke Italiaan in Leuven heb je gegeten ? Gokje: bij Rossi, aan een toile cirée tafeltje ? Aanrader ?

  2. @ Ilse : Was Al Parma in de Tiense Straat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: