de brand richard branson

branson.jpg

Richard Branson is dyslectisch. Hij is overigens niet de enige CEO of politicus met deze handicap. Er als knaap in slagen om wel te kunnen lezen en schrijven, scherpt blijkbaar je competenties.

Ik heb ooit nog met Branson gebeld. Het moet begin de jaren ’90 geweest zijn, toen Virgin als merk echt doorbrak met platenwinkels, wodka en een luchtvaartmaatschappij. We wilden hem in het tv-programma Schermen graag live interviewen. De reden waarom weet ik al niet meer. Dus belde ik met zijn secretariaat met de vraag of hij de volgende avond live een telefonisch interview wilde geven in de uitzending. Dezelfde dag nog kreeg ik bevestiging. “You can call Mr Branson at his home. This is his number  …“. En effectief, ’s anderendaags zat Branson live in de uitzending. Het is typerend hoe hij als high profile leider, toch zo makkelijk toegankelijk bleef.

Richard Brandson heeft nu een boekje uit “Screw it, Let’s do it. Lessons in life”. Hij vertelt erin een deel van z’n levensverhaal en de lessen die hij ermee leerde. De meeste van die levensles-boekjes hebben een klef gehalte en zijn niet aan mij besteed, maar dit boekje heb ik in één ruk uitgelezen.

Zonder in detail te treden :

Just do it !

Have fun !

Be bold

Challenge yourself

Stand on your own feet

Live the moment

Value family and friends

Have respect

Do some good

3 reacties op “de brand richard branson”

 1. Hoi allemaal,

  Volgens mij is er ook een quiz van Richard Brandson, “save our plannet” komt het opneer.

  Makkie.

  Excretie dividers (op de W.C.”s) voor het bio-gas.
  Windmolens en zonnepanelen voor energie.
  Verder Industriele hennep voor zuurstof (4x meer als bomen b.v.), proteïne (het lichtst verteerbaar en volwaardig)voor mens en dier.
  Olie voor de voeding en voor auto’s e.d.
  Vezels voor garen en stof voor kleding.
  Vee voeders.
  Dan nog wat respect. En inzicht het idee dat ook maar iets belangrijker zou zijn dan het welzijn van onze lieve prachtige moeder aarde zelf. In nog geen eeuw is bijna verknald wat 1.000.000e jaren nodig heeft gehad te ontstaan. Wij gaan er allemaal aan of we doen er allemaal wat aan.

  Met liefde en Licht,

  Hanneke

 2. Hoi, Ik zoek het e-mailadrress van Richard Branson?
  Kun je me daaraan helpen. Het is erg belangrijk!!
  Met vriendlijke groet,
  John Beuker

 3. @Hanneke Ik had ooit z’n privé telefoon. Maar dat is jaren geleden. Probeer eens via direct message op zijn Twitter account : http://twitter.com/richardbranson. Succes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: