champagne.jpg

Ik mag een kaarsje uitblazen want ik blog één jaar. “En hij houdt vol“,  zei VRT-directeur nieuwe media Bettina Geysen onlangs op een uiteenzetting. Bettina hoort te weten dat ik een doordrijver ben en niet snel opgeef.

Intussen mag ik ook veel VRT-medewerkers onder mijn lezers rekenen. Diegenen die er niet van bij het begin bij waren, moeten die eerste post van een jaar geleden eens lezen. Het vertelt waarom ik blog en zou hen moeten aanzetten om diezelfde missie met me te gaan delen.

Ik stond gisteren op een receptie met Bettina en ze liet zich ontvallen dat VRT corporate blogging wil stimuleren en daar binnenkort een plan voor zal uitrollen. Great !  Dan kan de rest ook eens uit de kast komen én zullen die van de oude media beseffen hoe groot de impact van nieuwe media kan zijn.

Gepost op kantoor om 08.05 uur.