mail 24/24 7/7 365/365

 postbus.jpg

Ik had vandaag een vrije dag. Toch zijn ook mijn  kantoormails gelezen en verwerkt. Dat is ook meestal zo in het weekend en zelfs op vakantie. Mijn lieve assistente en mijn al even lieve bazin vinden dat ik soms de deur dicht moet houden. Vrijaf is vrijaf, vakantie is vakantie. Maar ik vind niet dat ze gelijk hebben. Er is helemaal geen druk om permanent alle mails te lezen. Ik leef gewoon lineair én virtueel. Tijdens mijn vrije tijd duik ik vaker in het web om wat te lezen, iets nieuws te ontdekken of om met vrienden of nobele onbekenden te praten. Dan vind ik het ook niet zo vreemd dat ik af en toe even kijk wie er in mijn virtuele wachtkamer zit op het werk.

Prettige Kerst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: