lijstjes

images1.jpg 

Iedereen is in de weer met lijstjes. Balansen allerhande van 2006, voornemens voor 2007, BTW-afrekening laatste kwartaal, boodschappen voor kerst- en nieuwjaar, Delhaize (foie gras niet vergeten !), …. Ik heb ook zo van die lijstjes.

Zoals mijn filmlijstje 2006 . Opnieuw moet ik  vaststellen dat het slecht gesteld is met mijn bioscoopbezoek. Van een 60tal films per jaar in 2000, ben ik nu gezakt tot een all time low van 18 films. Eerlijkheidshalve moet ik er dan nog aan toevoegen dat ik een kwart ervan niet in de bioscoop zag, maar via Belgacom TV. Op het lijstje voornemens 2007 : terug wat vaker naar de bioscoop gaan. Maar ook wat vaker niet lineair film bekijken via mijn digitale box. Nu maar hopen dat ze bij Belgacom hun filmaanbod aanzienlijk uitbreiden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: