boekhandel de slegte, brussel

de-slegte.gif 

Ik kwam graag in boekhandel De Slegte in Brussel. Daar was een Hollandse heer met een passie voor boeken. Hij bekeek mijn lading te-verkopen-boeken altijd gefascineerd. Waarom ik het had gelezen ? Waarom het nog in de verpakking zat ? Waarom ik het verkocht ? … Kortom, een echte boekenboer.

Vandaag kwam ik weer een stapel verkopen om met die  12 euro van de zes verkochte boeken voor 32 euro  drie nieuwe boeken te kopen. (Ben je nog goed in hoofdrekenen of moet er een rekenmachine aan te pas komen ?)  En weer viel me op hoe ongezellig het daar geworden is, sinds het vertrek van die Hollandse heer. Boeken worden er door het nieuwe management tegen hun zin ingekocht en verkocht.

Eén reactie op “boekhandel de slegte, brussel”

  1. en zo verdwijnt de bezieling weer eens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: