sugden.jpg

Ik ga tegenwoordig met plezier naar bed. Elke avond (van maandag t.e.m. donderdag) zendt Eén na het laatavond-journaal Are you being served uit. Sinds enige tijd is er het idee om in die frequentie een comedy te programmeren met een hoog iconisch gehalte. Na Keeping up appearances en Allo Allo waren we toe aan een nieuwe titel. Ik heb bijzonder uitgekeken naar Are you being served, omdat een stuk nostalgie naar boven kwam. (Neen, er is geen oorzakelijk verband !)

mollie.jpg

De reeks dateert uit 1972 en is in intussen een kwart eeuw oud. De acteurs zijn een stuk ouder geworden, maar de reeks is net zo fris als Het Eiland. Ik heb ondertussen tal van cursussen achter de rug en keer op keer valt me op hoe deze of deze scène perfect als illustratie voor dit of dit hoofdstuk zou kunnen dienen.

Wat mij betreft, voor heruitzending vatbaar. Al was het om Mrs Slocombe terug te zien.