need no second life

ornelis.jpg

Ik heb me ruim een jaar geleden verdiept in het bloggen met al deze schrijfsels als gevolg, maar second life gaat aan me voorbij. Don’t need no second life, have eight already. Wie blogt heeft een eigen persoonlijkheid, komt voor z’n mening uit. Heeft gelijk of ongelijk. Second life lijkt me geen deel van jezelf. Voor mij is het niet meer dan het aantrekken van een frivool jurkje of het plastisch corrigeren van je eigen lichaam.

QMusic organiseert binnenkort de eerste virtuele fuif. Is dat Sven op de foto ? Let’s have fun in the real world.

2 reacties op “need no second life”

  1. Ik volg je volledig.

    Zijn er naast marketeers, reclamejongens en sexverslaafden mensen die zich wel positief uitlaten over Second Life?

  2. Ik denk dat Second life zo ongeveer de grootste online zeepbel is die ik in al mijn jaren cyberactiviteiten ben tegengekomen.

    Nu ja, ook het hele WhySpace… euh… MySpace gebeuren is me duister, maar dat blijkt volledig aan mezelf te liggen zeggen ze op de redactie. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: