The Seven Laws of Woo

7low.jpg

Wat is talent ? Veel mensen vinden dat ze bijzonder getalenteerd zijn en sturen dan een briefje, foto, demo, … naar de VRT. Geertje heeft er haar handen mee vol. Talentscouting is voor een creatief bedrijf als VRT belangrijk, maar tussen het koren ligt héél véél kaf.

Ook op VRT zelf lopen er bijzonder creatieve mensen rond. Neem nu Joyce. Ze zit tegenover me op de gang, in het bureau van de webredacteurs, en loopt altijd welgezind door het gebouw rond. Vorige week lag er op mijn bureau een CD met daarop een Post It van mijn assistente “van ons Joyce“. Joyce zingt in de groep The Seven Laws of Woo en ik was meteen weg van hun muziek. Emir Kustorica is niet veraf.

6 reacties op “The Seven Laws of Woo”

 1. Ik ken ze puur van te horen en te zien spelen en was bijzonder onder de indruk. Bedank Joyce maar eens om zo schoon naar mij te lachen voor een foto, en dat midden in het optreden. Spijtig dat hij compleet helegans mislukt is.

 2. Die Joyce is inderdaad de moeite. Koesteren zo’n talent.

  http://www.flickr.com/photos/pietel/152978738/

 3. Ik wist het dat “ons Joyce” dat ietsje meer had!
  Op 2 juni komt ze naar “ons dorp”, ik ben alvast van de partij!
  Top!

 4. […] vroeg collega Joyce of ze een presentatie over kleuren en emoties kon maken. Zo kwam ik bij deze site en dit leidde tot […]

 5. […] 1st, 2007 · No Comments Sinds ik hier vol lof over The Seven Laws of Woo schreef, belanden er steeds meer CD’s op mijn bureau. Maar ik ben geen muziekexpert ! Daar […]

 6. En nu donderdag 13/9 spelen ze om 18u in de legendarische Marconi-studio! Allen daarheen … als u tenminste een VRT-pasje hebt …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: