kleuren en emoties

kleur.jpg

Ik vroeg collega Joyce of ze een presentatie over kleuren en emoties kon maken. Zo kwam ik bij deze site en dit leidde tot deze stemming “nightmood” (getekend, Blankenberge, donderdag 26 april, 22.56 uur).

4 reacties op “kleuren en emoties”

  1. Wat betekende die kleuren?

  2. Wat betekenen mijn kleuren?

    turqoise, roodbruin, lime, paars, rood zwart. Het was tot mijn 38e veel rood en zwart maar na de jaren verstrijken zijn deze kleuren waar ik mij prettig bij voel.

    wat is daar de betekenis van????

    vriendelijke groet gea.

  3. […] kleuren en emoties April 2007 2 comments 50.863825 4.320560 LikeBe the first to like this post.▶ No Responses /* 0) { jQuery('#comments').show('', change_location()); jQuery('#showcomments a .closed').css('display', 'none'); jQuery('#showcomments a .open').css('display', 'inline'); return true; } else { jQuery('#comments').hide(''); jQuery('#showcomments a .closed').css('display', 'inline'); jQuery('#showcomments a .open').css('display', 'none'); return false; } } jQuery('#showcomments a').click(function(){ if(jQuery('#comments').css('display') == 'none') { self.location.href = '#comments'; check_location(); } else { check_location('hide'); } }); function change_location() { self.location.href = '#comments'; } }); /* ]]> */ […]

  4. kleuren , het is als muziek , je kan een deuntje graag horen of niet maar het kan ook vals zijn of niet , wat wil zeggen dat kleuren wel degelijk goed of niet goed bij elkaar kunnen staan. En dan de uitvoering . Je kan een deuntje op i tunes kwaliteit beluisteren of op CD kwaliteit da’s al een heel verschil maar ook kan je een deuntje op de blokfluit spelen of met een harmonisch orkest . zo zit dat ook met kleur het bereik van je scherm ligt anders dan dat van papier en bvb olieverf heeft een ander bereik dan acrylverf . Kleur is dus wetenschap exacte wetenschap . Emotie is dat ook alleen is de wetenschap nog niet echt sterk maar beetje bij beetje zal de puzzel gelegd worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: