superqueen ? supernanny ?

queen21.jpg

De Amerikaanse Annie Leibovitz maakte een schitterend staatsportret van de Britse Queen. De koningin mijmert vanuit haar paleis over haar rijk. Zo’n foto spreekt boekdelen. Er is veel over de foto geschreven, maar weinigen weten dat Leibovitz nog een aantal foto’s van Elisabeth II maakte. Zoals deze …

queen1.jpg

De foto doet me denken aan een gouvernante uit de jaren ’20. Je kent beslist die films van strenge tantes die het spelen van kinderen aan banden leggen. Maar een queen moet een strenge tante zijn. Superqueen, supernanny ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: