gratis

free.jpg 

Gratis is een woord dat we van Steve Stevaert hebben geleerd. De oppositie heeft ons bijgebracht dat gratis nooit gratis is; dat er altijd iemand betaalt. Sinds de gratis bussen in Hasselt en het gratis openbaar vervoer in Vlaanderen is het – op wat gratis spaarlampen na – stilgevallen.

Ik heb afgelopen nacht – na de Profvoetballer van het jaar – geslapen in het SAS Hotel in Spa. Ik maak er tegenwoordig de gewoonte van om altijd mijn laptop mee te nemen en tussendoor nog wat te werken of de mails te checken. Daar hangt meestal een prijskaartje aan vast. Een bedrag dat ik graag betaal voor de service die wordt geboden. Groot was mijn verrassing dat in dit hotel die service helemaal gratis was. En al had het dan om een paar luttele euro’s, ik voelde me er als klant gewaardeerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: