ziejewel

liam.jpg 

Ziejewel, dacht ik, toen Joyce op de persconferentie van Eén het verhaal bracht  over het succes en de impact van 16+ . Ik hou al langer een pleidooi bij al wie het moet horen dat we niet moeten wachten op de sollicatiebrieven van de nieuwste lichting afgestudeerden. We moeten actief recruteren bij het grut dat op internet actief is.

EMI doet dat ook. Liam postte vorig jaar een clipje op de site. Een eigen nummer en een eigen clip. Nul euro heeft het gekost, maar zijn talent is onschatbaar. Creativiteit loont en vindt zijn weg via het web. En zie, nu ligt daar een single en een véél duurdere clip. Gelukkig nog altijd door Liam zelf geregisseerd.

Ik ben er van overtuigd. Dit is nog maar het begin. Voor Liam en voor nog veel meer talent dat schuilt op internet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: