zo’n dag

Vandaag was zo’n dag …. vol emoties. Opgestaan met de heisa rond de Blokken-trailer en het feit dat Eén op 11 juli niet De Gulden Ontsporing in Brussel maar wel een Zo is er maar Eén special Vlaanderen Feest vanuit Antwerpen uitzendt. Daarna naar Studio 3 voor Bexpertise van trendwatcher Nathalie Bekx. Terwijl ze het vooral had over het feit dat de nieuwe man nooit heeft bestaan, was ik gefascineerd door die andere trend. Mijn buurvrouw droeg het soort kleurrijke plastiek klompjes die ook door Bush worden gedragen.

Even langsgeweest bij Productie om de programma’s voor 2008 te briefen en dan naar Ogilvy om voor Eén de award voor de meest sexy zender van Vlaanderen op te halen. De prijs was een vrouwelijk doorzichtig naakttorso met rode kralen. Ik had bekijks in de stad. Daarna naar The Future Summit om nog meer trends op te picken. Leuk gepraat met Tessa en haar opvolgster Trui. En met Herman afgesproken dat hij binnenkort nog eens langskomt.

Leuke dag. Echt !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: