william & harry

willliam.jpg

Telefacts had vanavond een boeiend interview met de Britse prinsen William & Harry. Aanleiding voor het interview was de 20ste verjaardag van het overlijden van hun moeder Diana. Een frappant beeld : twee kinderen niet wetend wat hen overkomt stappend achter de koffer van hun moeder toen; twee viriele jongemannen vandaag.

Wat me tijdens het interview vooral opviel is dat de mannen verdomd goed weten wie ze zijn en wat hun rol is. En meer dan dat : ze voelden zich comfortabel in die rol. Onze Prins Filip heeft nog een hele weg af te leggen in vergelijking met deze jonge Britten. Jonge twintigers en al zo’n strategisch (marketing) inzicht !

Ik krijg het soms niet uitgelegd aan schermmedewerkers. Soms moet je uit jezelf treden en naar jezelf kijken alsof het een vreemde betrof. Hoe eerlijk en authentiek je ook bent, pas dan besef je wat anderen over je denken. Perceptie is realiteit, heeft een andere strateeg me ooit geleerd. Perfect strategists, die William & Harry.

Eén reactie op “william & harry”

  1. 20ste verjaardag? De tiende zeker 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: