web trend map 2007 version 2.0

ia_webtrends_2007_2_1024_768.gif

Knack brengt deze week een interview met Olivier Reichenstein. Hij richtte Information Architects op dat gespecialiseerd is in ‘informatiedesign’. Dat bracht me naar zijn website waar een bijzonder interessant grondplan van het web  staat, met een overzicht van de Top 200 websites van 2007.

De clickable online version vind je hier.

4 reacties op “web trend map 2007 version 2.0”

 1. Mooi artikel idd. Ze hadden daar trouwens het artikel zelf ook gelezen, alvorens zich aan een Knack 2.0 te wagen:
  http://pietr.wordpress.com/2007/07/19/knack-20-close-but-no-cigar/

 2. Euhm, zie net dat het woordje ‘beter’ ontbreekt hierboven. Wat ik wou zeggnen is dat ze daar beter het artikel zelf hadden gelezen, alvorens… blablabla…

  Mijn excuses voor de onduidelijkheid 😉

 3. @detender
  Mijn aandacht op deze mooie virtuele walk door het 2.0-landschap werd getrokken door Pietrs ontbrekende body icon (of avatar? Of?) hier in de rechterbalk. Ja, ik had dat artikel over iA ook gelezen in Knack en was plan reichenstein direct op mijn blogroll te plaatsen in een snel gebaar om hem zeker niet uit het oog te verliezen.

  Maar nu ik naar iA’s site ben geleid via Growing detender moet en wil ik die mooiste map der 2.0-maps die ik tot nu gezien heb wel op mijn leerblog! Kan die daar nog ontbreken?! Waw! Ik heb me ook vlug op hun nieuwsbrief ingeschreven.

  @Pietr
  Hoewel ik geen kenner ben, kan ik erin komen, in je kritiek op de 2.0-Knack. Die bladefunctie vond ik nu ook echt het einde niet: dat had je al jaren bij de ‘Blokker”s van deze wereld (nu nog vraag ik me af?) en voor de rest: leestekst as usual in het paieren magazine… De audio vond ik wel leuk, die toespraak van Piet Piryns, herinner ik me. Ik heb op TSM naar die Knack-special gelinkt o.w.v. die 2.0 in de titel en enig ander pimpy accessoire. Ik denk zomaar: ze moeten zich bij Knack wel wat 2.0 aanmeten, anders missen ze een trein. Kijk hoe heftig ze zijn gaan bloggen … Die blogs vind ik trouwens ook niet altijd ‘van niveau’. Maar wie ben ik? En wie ben ik dat ik het beter zou kunnen? Als allesvreter is mijn hand vlug gevuld.

 4. Foutmelding spelling: ‘bladeRfunctie’, ‘paPieren magazine’. Met excuus. Haast en spoed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: