reintroducing first class

jetairways.jpg

Jetairways biedt vanaf 6 augustus rechtstreeks vluchten vanop Zaventem naar New York (Newark) voor de luttele prijs van 124 euro per traject. Taksen inbegrepen kost de hele rit heen en terug niet meer dan 407 euro. Geen enkele andere luchtvaartmaatschappij doet het hen na.

Maar de goedkoopste maatschappij biedt ook de duurste tickets aan. Wie daar zin in heeft kan first class boeken.

By closing the dual sliding doors they can create an individual suite, offering unrivalled privacy and more personal space than one can imagine. There’s a 23-inch flat screen TV, a personal wardrobe and a table for two.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: