shelfari & amazon

Nu Shelfari op volle toeren begint te draaien, biedt ook Amazon een virtuele boekenplank aan. Ik koop al een tijdje geen boeken meer in de boekhandel. Als student ging ik graag naar de Fnac, maar de beleving is er helemaal weg. ’t Is enkel nog drummen aan de kassa’s.

Die beleving bieden Shelfari en Amazon wel. Shelfari is écht een virtuele boekenplank en stimuleert je om contact te zoeken met gelijkgestemde zielen. Zo krijg je een overzicht van diegenen die dezelfde boeken hebben als jij. Aankopen bij Shelfari viab Amazon kan, maar is bijzaak. Amazon Profile biedt je vooral veel tips. Als je dit en dat boek leest, zal je wellicht ook dit en dat graag in je collectie willen. Overigens met een handige wishlist.

mijn Shelfari

mijn Amazon met wishlist !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: