om zeep ?

 

Ik heb iets met zeep ! Het aantal sterren  van een hotelkamer wordt volgens mij bepaald door de kwaliteit van de zeepjes die je krijgt. De Sunset Marquis in Los Angeles biedt Aveda; de Villa San Michele in Firenze Bulgari. Geef toe, zo’n zeepjes durf je bijna niet te gebruiken maar breng je als souvenir mee naar huis.

Mijn grootmoeder had bij haar dood (ze werd 80 jaar) nog een mooie huid. Haar hele leven gebruikte ze Sunlight. Sindsdien besef ik hoe belangrijk zeep is.

Dat is wellicht waarom ik in extase raak wanneer ik een winkel als Lush voorbijkom. Neem ik de Champagne Sypernova Bath Balistic of de Nutt Massage Bar, de Sex Bomb, Youki-Hi, Think Pink, The Happy Pill, Deep Sleep, The Big Calm, ….

Ik ga in trance !

Eén reactie op “om zeep ?”

  1. Zou mij ook overkomen … Hoewel, die sterrenhotelzeepjes komen enkel maar als familiehebbedingetjes in mijn ‘bezit’. No money, no Golden Soap! Maar die namen alleen al en dan zo nu en dan toch een zonde tegen het ‘vigerende budget’: heerlijk. In de lifestylemagazines bij tandarts en kapper en in de e-Vogues lees ik ook niet liever dan de beschrijvingen van de zepen, de parfums én van de nieuwe modecollecties. Chapeau voor de journalisten en reclamemakers die ons met zoveel poëzie in hun netten vangen. Het is daar echt relaxen voor mij in dat geuren- en kleurenbad. Trouwens, de beschrijvingen van autotests van peperdure nieuwe bolides kan ik ook smaken. (Ik vond uw blog via de Growing WP-Blogs, zomaar googlend.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: