casa gold

Katrien, Katelijne en Filip lieten me om middernacht opdagen in de Casa Gold in Gent. M’n gps bracht me er moeiteloos heen. Een verlaten buitenwijk van Gent en en een roodverlicht huis.  U heeft uw bestemming bereikt, zegt de dame in de motor van mijn auto. Gordijntjes, rood licht en een deur waar je moet aanbellen. Een Nederlander doet open en vraagt of ik Patrick ben. Neen, ’t Is Jean Phillip. Maar ook dat was een codewoord om binnen te mogen.

Waar ben ik beland, dacht ik ! Maar Carmen is verdomd de moeite waard om een ommetje te rijden. Weer zo’n levensverhaal waar ik stil van word. En of ik Vanessa ken ? En hoe het met haar is sinds ze de scenario’s van Liefde en Geluk schreef …

Volgende keer kom ik naar je spektakel lijken, beloofde ik nog. Zal ik ook doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: