het merk ‘belgië’

Ik woon in Koekelberg. In de Segherslaan / Avenue Seghers. Die straat kruist de Onafhankelijkheidslaan / Avenue de l’ Independance. Het zal wel niet toevallig dat uitgerekend die straat volhangt met Belgische vlaggen. Maandag hingen er ook aan twee gevels van mijn straat vlaggen. Vandaag waren dat er al drie. Hier in Brussel hangt duidelijk een sfeertje van laten-we-voortmaken, want wij Brusselaars hebben niet echt problemen met mekaar. Of we nu Vlaams, Frans, Engels of Marokaans spreken.

post scriptum

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: