new york vastgoed

manhattan1.jpg

Bedlectuur gisterenavond. Een artikel in Gentleman over de vastgoedprijzen in Manhattan. Hallucinant ! 9000 tot 40.000 euro per vierkante meter, dat kost het om eigenaar te worden van een hapje uit de Big Apple. Ik zou wel willen … maar ik zou bij god niet weten waar ik het geld bijeen verdien.

Het deed me denken aan onze laatste reis naar New York. Ik nam contact op met een oude kennis, die sinds een jaar of vijftien op dat schatteneiland woont. Of ik zijn foto’s wilde zien ? En wat kunst in zijn flatje ? Ik zei geen neen, want ik vind het vind het fijn om met natives om te gaan. Ik wist niet wat ik zag toen ik er binnenkwam. Het duurste optrekje downtown Manhattan. Er hing werk van Gilbert & George, een Gustave Van de Woestijne, foto’s van Leni Riefenstahl, Andy Warhol, ….

Toevallig staat het optrekje vandaag in Weekend Knack.

heren.jpg

En neen, ik verklap je niet wie de eigenaars zijn.

2 reacties op “new york vastgoed”

  1. Ah leuk, ik had de Weekend Knack nog niet eens opengedaan, maar zal er eens snel naartoe hollen :).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: