het dna van de macht, ivan de vadder

dnavandemacht.jpg

De wetstraatjournalist schiet uit z’n slof. Na Pol Van den Driessche heeft nu ook VRT-journalist Ivan De Vadder een boek geschreven.  Jong CD&V-senator Van den Driessche schept in Overleven in de Westraat vooral een sfeerbeeld van de politieke wandelgangen. Géén onthullingen. Ook in Het DNA van de macht staat weinig wereldschokkend nieuws, maar het geeft wel een vrij goed inzicht in het reilen en zeilen van het politiek bestel. Het is het betere handboek voor een scholier uit het middelbaar onderwijs. Beschouw dat als een compliment, Ivan, want helaas blijft bij de meerderheid van de bevolking het inzicht in de politiek erg beperkt. Of dat aan het electoraat ligt of aan de politiek is nog maar de vraag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: