optimisme

verhofstadt.jpg 

Eén uitspraak over Verhofstadt is de me afgelopen weken bijgebleven. Dat hij optimisme als een morele plicht beschouwt. Ik heb het moeilijk met mensen die overal half lege glazen zien staan. Ik beschouw mezelf als een optimistische realist en prijs me gelukkig dat ik zoveel gelukkige mensen om me heen heb. Dat optimisme waardeer ik ook in een politicus. Doemdenkers maken de maatschappij kapot. Politici hebben een morele plicht om het beste uit mensen te halen.

2 reacties op “optimisme”

  1. en ik kan me daar alleen maar bij aansluiten. 6 maanden lang hebben de half lege glazen zieners elkaar het licht niet in de ogen gegund en zijn ze nergens geraakt. Nog in geen drie weken lukt het Guy V. om de brokken te lijmen, waar zit het verschil denk je?
    Groeten en enjoy life to the fullest,
    do

  2. Wanneer Guy de brokken niet had achtergelaten in de afgelopen vier jaar had België al lang een volwaardige regering gehad. Hij moet nu maar eens in drie maanden doen wat hij in al die jaren heeft nagelaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: