Louis Vuitton & Gorbatsjov

gorbatsjov.jpg

Vedetten die hun gezicht uitlenen (lees : voor flink wat geld verkopen) aan bekende merken, het is niet ongewoon. Ik weet niet hoe het met mijn onderbewuste zit, maar al de rest laat zich hierdoor niet misleiden.

Opmerkelijk vind ik deze advertentie voor Louis Vuitton. Weer zo’n waow-foto van Annie Leibovitz. Gorbatsjov (76 jaar intussen) zit in een taxi en rijdt langs de Berlijnse muur. Naast hem een tas van Vuitton. In z’n hoofd : peristroika ?

Een foto zegt meer dan duizend woorden, zei ik eerder al.  Gorbatsjov rijdt langs zijn Berlijnse muur. De muur die hij zou neerhalen. Oost en West herenigd. De introductie van de vrije markt economie én van luxegoederen zoals deze peperdure reistas.

Eén reactie op “Louis Vuitton & Gorbatsjov”

  1. De muur is door de mensen neergehaald. Gorbatsjov was de laatste rotte appel van een verrot systeem.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: