fox in a box

food.jpg

het verhaal

Philippe Devos is logistiek manager in de modesector. Twee jaar geleden houdt hij het voor bekeken en doet waar zovelen van dromen. Hij dient z’n ontslag in en volgt kooklessen. Het resultaat is fox in a box.

het concept

Bestel een box, haal het op in Affligem of laat het voor een kleine meerprijs thuis leveren en je krijgt alle ingrediënten (dagvers en alles voorbereid) voor een heerlijk diner.

de context

Pieter heeft (veel) goeie contacten, maar thuis te weinig bestek. Vermits wij in huis wel ruim bemeten zitten met borden, tasjes, mesjes en nog-meer-van-dat met Pieter afgesproken dat hij de boxen levert en wij de rest. Samen hebben we wat vrienden uitgenodigd voor een avondje fox in a box. (Een grotere taart bakken zou m’n leermeester Dirk dat noemen, want we worden er allemaal beter van.)

het resultaat

Een bijzonder lekker en gezellig diner. Philippe en zijn mevrouw weten wel wat van marketing – dat voel je aan de site – maar de beloften worden helemaal ingelost. Aan een zeer democratische prijs bovendien. Wie hip wil zijn doet een avondje fox in de box; wie niet kan koken kan hiermee toch een behoorlijk menu brouwen. Die boxen verstop je dan maar.

de regels van het spel

Geleerd : wel nog goed afspreken wie er kookt. Bijna het hele gezelschap vloog op de dozen toen die arriveerden …

(copyright foto Pietel)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: