hotel de dream, edmund white

dream.jpg

Edmund White, David Leavitt en E.M. Foster hebben een ongelofelijk indruk gelaten op mij als jonge homo.  A boys own story en Lost languages of  cranes  sloegen me zowaar verstomd. Sindsdien ben ik ze (althans de levenden onder hen) blijven volgen.

White heeft een nieuw boek uit. Hotel de Dream is het semi-fictieve verhaal van de Amerikaanse auteur Stephen Crane die -net voor hij van tuberculose sterft – een semi echt gebeurd verhaal schrijft over prostitutie bij jongens in New York aan het eind van de 19de eeuw.

Ben vooral blij dat ik tijdens de vakantie nog eens tijd had om échte literatuur te lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: