tony mary

tony-mary.jpg

Het feit dat Verhofstadt optimisme als een morele plicht beschouwt, blijft me vasthouden. Hoe meer ik er over nadenk, hoe meer ik ervan overtuigd ben dat om succesvol te zijn, je ook optimist moet zijn. Optimisme = succes.

Toevallig kwam ik deze uitspraak van Tony Mary tegen.

Ik ben altijd gewoon gelukkig,  ik ben gewoon een gelukkig mens. Ik kijk positief tegen het leven aan. Ik geniet van de grote en kleine ‘goede’ momenten, er zijn bijna geen andere, en ik tracht iets te leren van de slechte momenten die er soms zijn. Ik kan me echt niet herinneren wanneer ik langer dan 15 minuten ongelukkig geweest ben. Gelukkig maar.

Tony Mary, De Tijd, december 2005

Eén reactie op “tony mary”

 1. Geachte heer Mary,

  Uw gedachtengoed kent een veel groter draagvlak in de maatschappij dan iedereen zou verwachten.

  Ik wens u reeds te bedanken om met deze ideëen op de voorgrond te treden.

  U kan hiervoor op mijn steun rekenen.

  Met de meeste hoogachting,

  Frederic Van den Berghe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: