logeren bij Belgen

images4.jpeg                                                                                                                                                                                                                            Bij Milo – midlife rocks – zit deze maand de gratis bijlage ‘Logeren bij Belgen in binnen- en buitenland’. De Top 50 Milo selectie. Perfect voor babyboomers. Ook de boeken, een gezamenlijke uitgave van Lannoo en Eén, gaan gretig over de toonbank.Ik heb die boeken ook gekocht omdat het leuk is te kijken naar andermans interieur maar geen haar op mijn hoofd die er aan denkt ook echt te gaan logeren.  Ik snap niet waarom Belgen per se bij Belgen moeten logeren. Om het nieuws van het thuisfront – hoe is het nog met Yves ? – mee te brengen.Geef mij maar een groot anoniem hotel, waar ik liefst geen Nederlands hoor. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: